Vi anbefaler alle å reservere plass på forhånd da det kan være stor pågang på turene, spesielt i toppsesongen. Ved å forhåndsbestille er man i større grad sikret plass på det tidspunktet som passer best. Videre anbefaler vi at en ikke satser alt på èn dag da værforholdene kan føre til at turen må forskyves til senere på dagen eller i verste fall kanselleres.

Opplev dyr og fugleliv langs Andøyas fantastiske vestkyst

Dato: Tirsdag 16 jul 2019 - torsdag 8 aug 2019

Opplev Andøyas fantastiske vestkyst med yrende fugleliv ved BLEIKSØYA; LUNDEFUGLER, HAVSULER, ØRN og annet dyreliv samt vakre strender langs kysten fra Andenes og ned til Høyvika.

Denne turen tar deg langs Andøyas fantastiske vestkyst til Bleiksøya der du får oppleve en av Nord-Norges største lundefuglkolonier og flere andre sjøfugler. Vi passerer også en havsulekoloni og den majestetiske havørna kan ses i store antall hele året. Du får oppleve storslagent landskap og vakre strender langs kysten fra Andenes og ned til Høyvika (også kjent som vår apple-beach) - vyer som tar pusten i fra deg.

Under hekkesesongen fra midten av april til midten av august vil du oppleve en havsulekoloni og en av de viktigste lundelkoloniene i Nord-Norge med tusenvis lundefugler. Andre sjøfugler vi vanligvis ser er storskarv, toppskarv, alke, krykkje, tyvjo, teist og og lomvi. Den majestetiske havørnen kan ses i store antall hele året.

Andre arter som vi av og til kan se er steinkobbe, oter og forskjellige hvalarter som nise, spekkhoggere, grindhval eller delfiner. Ingen garantier.
Denne turen tilbys også som en midnattssolrtur i sommersesongen fra 22. mai til 22. juli.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato: