Vi anbefaler alle å reservere plass på forhånd da det kan være stor pågang på turene, spesielt i toppsesongen. Ved å forhåndsbestille er man i større grad sikret plass på det tidspunktet som passer best. Videre anbefaler vi at en ikke satser alt på èn dag da værforholdene kan føre til at turen må forskyves til senere på dagen eller i verste fall kanselleres.

Lundefugl Safari fra Bleik

Dato: Fredag 1 jun 2018 - mandag 20 aug 2018 Vis kart

Bleiksøya er et av landets mest kjente fuglefjell. Her hekker bl.a. 80.000 lundefuglpar. Andre arter som skarv, alke, lomvi og teist finnes også. Havørn sees på hver tur. Turene varer ca 1,5 time (rundt Bleiksøya) o 2 timer (rundt Bleiksøya og rundt havsulasko

Bleiksøya er et av landets mest kjente fuglefjell. Her hekker bl.a. 80.000 lundefuglpar. Andre arter som skarv, alke, lomvi og teist finnes også. Havørn sees på hver tur. Turene varer ca 1,5 time.

Sesongen er det ikke vi som bestemmer, men fuglene. Fuglene forlater Bleiksøya rundt 20. August, men ta kontakt for mer informasjon.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Available on: 20.08.2018
Boende

Andenes Camping

Avstand: 5,8 km
Andenes Camping ligger vakkert til ved innkjøringen til Andenes og har plass til bobiler, campingvogner og telt. Her finner du en fantastisk utsikt over storhavet som du kan nyte når du har fått parkert og roen har senket seg.