Vi anbefaler alle å reservere plass på forhånd da det kan være stor pågang på turene, spesielt i toppsesongen. Ved å forhåndsbestille er man i større grad sikret plass på det tidspunktet som passer best. Videre anbefaler vi at en ikke satser alt på èn dag da værforholdene kan føre til at turen må forskyves til senere på dagen eller i verste fall kanselleres.

Trugetur fra Andenes

Adresse: Hamnegata 1C, 8480 Andenes Vis kart

Adresse: Hamnegata 1C, 8480 Andenes

Opplev en fantastisk trugetur på Andøya. Vi tar deg med i direkte kontakt med naturen. Krever minimumstrening og minimumsalder på 15 år.

Inkluderer: Skyss, guide, truger/staver og en liten matbit. Varme og vindtette klær anbefales.

Varighet: ca. 3 til 3,5 timer.

Opplev en fantastisk trugetur på Andøya. Vi tar deg med i direkte kontakt med naturen og med noen utrolig hyggelige omgivelser. Denne turen krever minimumstrening og en minimumsalder på 15 år.

Inkluderer: Skyss til startpunkt og fra sluttpunktet, guide, truger/staver samt en liten matbit. Vi anbefaler at du bruker varme og vindtette klær.

Varighet: ca. 3 til 3,5 timer.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Boende

Andenes Camping

Avstand: 3 km
Andenes Camping ligger vakkert til ved innkjøringen til Andenes og har plass til bobiler, campingvogner og telt. Her finner du en fantastisk utsikt over storhavet som du kan nyte når du har fått parkert og roen har senket seg.
Build: 08.07.2020 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8014.cbischannel-27231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails